top of page
HEADER1.png

 Regisztráció dátuma: 2023. Május 29. - Június 4.   

L'Oréal Paris Magic BB Cream & Telescopic Lift Mascara, NYX Professional Makeup Jumbo Lashes & Butter Gloss, Maybelline NY Express Brow Pencil & Color Tattoo Eyeliner

Egységesítő BB-krém - árnyalat 01 Very Light 30 ml + Dúsító szempillaspirál + műszempillák (ragasztóval) +Ajakfény - árnyalat 14 Madeleine 8 ml + Gél szemöldökceruza beépített formázó ecsettel - árnyalat 03 Soft Brown

+ Szemceruza - árnyalat 20 I am Inspired

HEADER2.png

Most 60 tesztelőt keresünk, akik kipróbálhatják és tesztelhetik a egységesítő BB-krém, dúsító szempillaspirál, műszempillák (ragasztóval), ajakfény, gél szemöldökceruza beépített formázó ecsettel és szemceruza! Legyél te is a kiválasztott tesztelők egyike!

1

REGISZTRÁLJON INGYENESEN

Amennyiben még nem regisztrált, először itt tegye meg.


Egy perc az egész, és nem kerül semmibe!

2

JELENTKEZZEN A TESZTELÉSRE

Szeretne részt venni a termék tesztelésében?

 

Regisztráljon ezen az oldalon! Elektronikus úton egyszerűen, ingyen.

3

TESZTELJE ÉS
FEDEZZE FEL

Amennyiben a kiválasztott jelentkezők közt lesz, a terméket ingyenesen megküldjük a megadott kézbesítési címre. Az Ön dolga ezután már csak annyi, hogy megismerkedik a termékkel és elkezdeni a tesztelést.

4

OSSZA MEG VELÜNK VÉLEMÉNYÉT

Őszintén írja meg nekünk, a termékkel kapcsolatos véleményét a tesztelés szabályzata alapján, amelyek az alábbi oldalon találhatók.

88784f5de0167f4a9a5e68161cb0040dfd445023.png

L'Oréal Paris Magic BB egységesítő BB-krém

- árnyalat 01 Very Light 30 ml

Egyenletes fedés a kisebb bőrhibákra.

Akár 24 órás hidratáltság.

Egyenletes és természetes hatású bőr elnehezítés nélkül.

TERMÉKLEÍRÁS:

A bőrápolás és smink mágikus kombinációja a bőr gyönyörű fedéséért és egységesítéséért. A könnyed állagú Magic BB-krém ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek elnehezítés nélkül. Tökéletesen alkalmazkodik a bőrtónushoz és sima, egyenletes fedést nyújt. A BB-krém a bőrre kenve átalakul fedést nyújtó alapozóvá. Összetétele B5-vitaminokkal gazdagított az akár egész napos hidratáltságért, valamint E-vitamint tartalmaz, amely antioxidánsként funkcionál és védi a bőrt a külső hatásoktól. Varázslatosan ragyogó bőr!

EGYENLETES FEDÉS A KISEBB BŐRHIBÁKRA,

AKÁR 24 ÓRÁS HIDRATÁLTSÁG

bb_form.png

Használata:

Helyezze fel és oszlassa el egyenletesen az ujjaival, egy ecsettel vagy sminkszivaccsal. A terméket rétegezve akár közepes és erős fedést is elérhet vele.

6a4706e40d24465c721bc8d0490c59099b9d63ce.png

L'Oréal Paris Telescopic Lift dúsító szempillaspirál

- Extra Dark

A szempillák hosszabb és dúsabb hatásáért.

Összetétele ceramidokkal gazdagított.

Fixáló technológiával.

Extra fekete pigmentekkel.

TERMÉKLEÍRÁS:

Emelje szempilláit magasabb szintre a Telescopic Lift Extra Black szempillaspirállal a L'Oréal Paristól a dús és meghosszabbított hatású szempillákért fixáló technológiával akár 36 órán át. A különleges spirálkefe kampós sörtéi minden szempillát elérnek és ívelnek csipesz használata nélkül. Adjon új dimenziót szempilláinak a Telescopic Lift szempillaspirállal a dús és ívelt hatású szempillákért extra fekete verzióban.

DÚSABB ÉS ÍVELT HATÁSÚ SZEMPILLÁK

EXTRA FEKETE PIGMENTEKKEL

masc_form.png

Használata:

Helyezze a spirálkefét a szempillák tövéhez és kezdje el fésülni őket lassan. Fordítsa el a kefét, hogy a végekig ívelni tudja szempilláit. Használja a kefe szélét a szempillák szétválasztásához.

95ff10b972b311b5e839914bb6f5da7ccade7e5e.png

NYX Professional Makeup

Jumbo Lashes műszempillák (ragasztóval)

Láthatatlan, rendkívül rugalmas szempillaív, az akár 15-szörös újrafelhasználással és kényelmes viselettel. Nincs ragasztó. Nincsenek mágnesek. Semmi gond. *Állati összetevőktől és származékoktól mentes.

TERMÉKLEÍRÁS:

Töltődjenek fel szempilláid Jumbo Lash energiával! A *vegán összetételű Jumbo Lashes műszempillával, a forradalmian új technológiának köszönhetően 2 egyszerű lépésben azonnal égig érő, dús szempillákat varázsolhatsz magadnak. 

ELKÉPESZTŐEN DÚS ÉS HIHETETLEN

HOSSZÚSÁGÚ SZEMPILLÁKAT BIZTOSÍT EGÉSZ NAP,

AZ AKÁR 12 ÓRÁS VISELET MELLETT

lash_form.png

Használata:

1. lépés: Vidd fel a 2 az 1-ben szemhéjtus és szempilla ragasztót a szempillád töveibe. Hagyd száradni 2-3 másodpercig. 2. lépés: Helyezd fel a műszempillát az ujjaiddal vagy egy csipesz segítségével.

b65391e392d2ec972ca1410144cda2f82010c6b1.png

NYX Professional Makeup Butter Gloss

Ajakfény - árnyalat 14 Madeleine 8 ml

Vajpuha és bársonyosan sima ajakfény, amely átlátszótól közepes fedést biztosít. Sosem ragadós.

TERMÉKLEÍRÁS:

A NYX Professional Makeup Butter Gloss ajakfény mindenki nagy kedvence. Rengeteg színben kapható, könnyű felvinni és hosszantartó hatású. Közepesen pigmentált színek, hidratáló hatással. Nagyszerű minden sminkhez!

KRÉMES AKÁR A VAJ,

SELYMES ÉS BELEOLVAD AJKAIDBA

gloss_form.png

Használata:

Vigyél fel ajkaidra a tubusban található applikátorral tetszőleges mennyiséget. Kombinálhatod ajakrúzzsal az egyedi hatás eléréséhez.

pencil_pack.png

Maybelline NY Express Brow gél szemöldökceruza beépített formázó ecsettel - árnyalat 03 Soft Brown

A szemöldökformázó kefe megszelídíti a rakoncátlan szemöldökszálakat és természetesen formálja a szemöldököt. A gél szemöldökceruza pontosan kitölti és definiálja a szemöldök formáját a sűrűn színezett, rések nélküli szemöldökért, amely akár egész nap elkenődés nélkül tart.

TERMÉKLEÍRÁS:

A precíz hegyű szemöldökceruza beépített mini ecsettel minden szemöldököt megszelídít és ápolt megjelenést kölcsönöz. A szemöldökformázó kefe a rakoncátlan szálakat is megszelídíti, és természetesen formálja a szemöldököt. A gél szemöldökceruza pontosan kitölti és definiálja a szemöldök formáját a sűrűn színezett, rések nélküli szemöldökért, amely akár egész nap elkenődés nélkül tart.

PONTOSAN DEFINIÁLT ÉS MEGRAJZOLT SZEMÖLDÖKFORMA,

 VASTAG ÉS SZÍNES SZEMÖLDÖK, RÉSEK NÉLKÜL

pencil_form.png

Használata:

2 gyors lépésben természetesen definiált és formázott szemöldök. Első lépésben a mini ecsettel fésüld át a szemöldököd a kívánt formára. A második lépésben definiáld a szemöldök vonalát és töltsd ki a formát a gél szemöldökceruzával.

4a6ff894607f3b0db8a8bc47a3cc3437b54fa7d9 (1).png

Maybelline NY Color Tattoo Eye Stix Szemceruza

- árnyalat 20 I am Inspired

Egyszerűen és gyorsan felvihető, gyönyörűen kiemeli a szemet, precízen definiálja és kiemeli a szemhéjat. Használható szemhéjpúder báziskrémként is, aminek köszönhetően a szemhéjpúder tartóssága meghosszabbodik és a színe élénkebbé válik. 

TERMÉKLEÍRÁS:

A Maybelline NY Color Tattoo 24H szemceruza használható szemceruzaként, szemhéjpúderként a szemhéj egészén vagy akár alapozó helyett/ báziskrémként is. Vonzó árnyalataival Téged is elcsábít. Extra finom állagának köszönhetően könnyen és gyorsan felvihető és eloszlatható, magas pigmentáltsága pedig összetéveszthetetlen színeredményt biztosít. Továbbá sokoldalúsága ellenére bármikor könnyedén hegyezhető.

Ráadásul a gazdagon pigmentált, krémes összetétel könnyen felvihető a szemhéjra és nem ül bele a ráncokba.

PONTOSAN MEGRAJZOLT VONAL

VAGY INTENZÍV SZEMHÉJPÚDER,

AMELY ELRAGADÓVÁ TESZI A TEKINTETET

eyeliner_form.png

Használata:

Húzz vonalat a felső szempillák töve mentén a szem belső sarkától a külső felé. Ha a ceruzát szemhéjpúderként használod, akkor kíméletes vonásokkal töltsd ki a szemhéj felületét.

bottom of page