top of page
HEADER11.png

 Regisztráció dátuma: 2023. január 23. - január 29.   

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Primer & Tattoo Liner Ink Pen & L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara & Infaillible Grip 36H Micro-Fine liner & Essie Stay Longer Top Coat

Ápoló színezett szempillaprimer szempillaspirál használata előt

+ folyékony filces szemhéjtus + dúsító szempillaspirál az ívelt szempillákért + extra finom szemhéjtus + tartós fedőlakk 13,5 ml

header22.png

Most 60 tesztelőt keresünk, akik kipróbálhatják és tesztelhetik a Maybelline Lash Sensational Sky Tindted Primer Ápoló színezett szempillaprimer szempillaspirál használata előt, Maybelline Tattooliner Ink Pen Fix Black folyékony filces szemhéjtus, L’Oréal Paris Telescopic Lift Mascara Dúsító szempillaspirál az ívelt szempillákért, L’Oréal Paris Infaillible Grip 36h Micro Fine Black Eyeliner extra finom szemhéjtus és Essie Care Stay Longer Top Coat tartós fedőlakk! Legyél te is a kiválasztott tesztelők egyike!

1

REGISZTRÁLJON INGYENESEN

Amennyiben még nem regisztrált, először itt tegye meg.


Egy perc az egész, és nem kerül semmibe!

2

JELENTKEZZEN A TESZTELÉSRE

Szeretne részt venni a termék tesztelésében?

 

Regisztráljon ezen az oldalon! Elektronikus úton egyszerűen, ingyen.

3

TESZTELJE ÉS
FEDEZZE FEL

Amennyiben a kiválasztott jelentkezők közt lesz, a terméket ingyenesen megküldjük a megadott kézbesítési címre. Az Ön dolga ezután már csak annyi, hogy megismerkedik a termékkel és elkezdeni a tesztelést.

4

OSSZA MEG VELÜNK VÉLEMÉNYÉT

Őszintén írja meg nekünk, a termékkel kapcsolatos véleményét a tesztelés szabályzata alapján, amelyek az alábbi oldalon találhatók.

sky_high_pack.png

Maybelline Lash Sensational Sky Tinted Primer Ápoló színezett szempillaprimer szempillaspirál használata előt

Színezett szempillaprimer az ápolt, meghosszabbított

és dús hatású szempillákért. 

TERMÉKLEÍRÁS:

Sky High Tinted Primer színezett szempillaprimer az ápolt, meghosszabbított és dús hatású szempillákért. 

Színezett szempillaprimer. Színezett szempillaprimer ceramidot és B5 vitamint tartalmazó szérummal ami táplálja és erősíti a szempillákat. Nem csomósodik. Hosszú, rugalmas spirálkefe.

PUHA, ÁPOLT ÉS SZÉTVÁLASZTOTT SZEMPILLÁK

SKYHIGH_FORM.png

Használata:

Vidd fel szempilláidra a szempillaspirál használata előtt. A Sky High Tinted Primer és a Sky High szempillaspirál együttes használata extra hosszú és intenzív dússágot biztosít a szempilláidnak. A természetes hatású megjelenésért alkalmazhatod külön-külön is.

d228f655ce355060589bc4dd1c36e32b29102fa6.png

Maybelline Tattooliner Ink Pen Fix

Black folyékony filces szemhéjtus

Ellenálló formula.

Könnyű alkalmazás. Nem pereg le. Vízálló.

Mélyfekete szín. Vegán formula: állati eredetű összetevők és származékok nélkül.

TERMÉKLEÍRÁS:

Intenzív pigmentek egy mozdulattal a Tattoliner Ink Pen vízálló szemhéjtussal. A precíz applikátor segítségéveltartós, precíz és csodás megjelenést varázsolhatsz a szemeidnek, elkenődés nélkül. A Tattooliner Ink Pen szemhéjtus nem fakul, nem pereg le és nem fogja meg a ruhákat.

Ellenálló formula. Könnyű alkalmazás. Nem pereg le. Vízálló. Mélyfekete szín. Vegán formula: állati eredetű összetevők és származékok nélkül.

GAZDAG SZEMHÉJTUS SZÍN EGYETLEN MOZDULATTAL,

AKÁR EGÉSZ NAPRA

TATTOO_INK_FORM.png

Használata:

Vidd fel a vízálló szemhéjtust az applikátor segítségével a felső szempillák töve mentén, és hagyd egy kis ideig száradni.

telescopic_pack.jpg

L’Oréal Paris Telescopic Lift Mascara

Dúsító szempillaspirál az ívelt szempillákért

Azonnal meghosszabbított és ívelt szempillák. Ceramiddal gazdagított összetétel. 

TERMÉKLEÍRÁS:

Emelje szempilláit a következő szintre a L'Oréal Paris Telescopic Lift szempillaspirállal, ívelt, tartós és meghosszabbított szempillák különleges szempillarögzítési technológiával. Spirálkefe sörték egyedi formájú, kampós alakkal, minden szempillát ível szempillagöndörítő használata nélkül. Emelje új szintre szempilláit a Telescopic Lift szempillaspirállal dús hatású és ívelt szempillák.

Azonnal meghosszabbított és ívelt szempillák. Ceramiddal gazdagított összetétel.

AZONNAL MEGHOSSZABBÍTOTT ÉS ÍVELT SZEMPILLÁK, CERAMIDDAL GAZDAGÍTOTT ÖSSZETÉTEL

LIFT_FULL.png

Használata:

Helyezze a spirálkefét a szempillák tövéhez, és lassan fésülje át őket. Fésülje át és ívelje a szempilláit a végletekig. Használja a spirálkefe oldalát a szempillák csodás szétválasztásáért.

PACK-EYELINER.png

L’Oréal Paris Infaillible Grip 36h

Micro Fine Black Eyeliner extra

finom szemhéjtus

Vékony, vastag vagy íves szemhéjtusvonal megrajzolását

és precíz felvitelt segíti a 0,1 mm-es rugalmas applikátor.

TERMÉKLEÍRÁS:

Engedje szabadon szárnyalni fantáziáját az Infaillible Grip 36h Micro-Fine precíz szemhéjtussal a lágy vonalakért. A tintatartályban lévő mozgó golyóval, amely biztosítja a tinta állandó keverését és így megakadályozza annak kiszáradását. Az eredmény egy extra hosszú, folyamatos és tartós vonal. A vízálló szemhéjtus nem kenődik el és nem fogja meg a ruhát.

Vékony, vastag vagy íves szemhéjtusvonal megrajzolását és precíz felvitelt segíti a 0,1 mm-es rugalmas applikátor.

PRECÍZ ÉS EXTRA FINOM VONALAK A SZEMHÉJTUSSAL

EYELINER_FORM.png

Használata:

Vigye fel vékony vagy vastag vonalban a szemhéjtust az applikátor segítségével a felső szempillák mentén, megszakítás nélkül és hagyja száradni.

e898e6a02e0554a384d885c154b5dc2b686153f2 (2).png

Essie Care Stay Longer Top Coat

tartós  fedőlakk 13,5 ml

Tartós és fényes körmök.

TERMÉKLEÍRÁS:

Szeretné tovább élvezni manikűrje szépségét? Az essie stay longer fedőlakkal ez teljesülhet! A szalonminőségű körömlakk meghosszabbítja manikűrje gyönyörű megjelenését, megakadályozza a lepattogást és rendkívüli fényt ad körmeinek.

Szalonminőségű manikűr akár több napon át. Kiegyenlíti a festett köröm felületét. Magas fényt ad a körmöknek. Megvédi a körmök színét a lepattogástól. Gyorsan száradó formula.

SZALONMINŐSÉGŰ MANIKŰR AKÁR TÖBB NAPON ÁT,

KIEGYENLÍTI A FESTETT KÖRÖM FELÜLETÉT

ESSIE_FORM.png

Használata:

Vigyen fel 1 réteg essie stay longer fedőlakkot, az essie 1 réteg alaplakk és a 2 réteg essie színes körömlakk alkalmazását követően.

bottom of page