top of page

Jelentkezés a tesztelésre: Garnier Skin Naturals Vitamin C

A tesztelési feltételeket és további részleteket lásd alább

A tesztelésre való jelentkezés most befejeződött
További tesztelések megtekin
Jelentkezés a tesztelésre: Garnier Skin Naturals Vitamin C
Jelentkezés a tesztelésre: Garnier Skin Naturals Vitamin C

2022. máj. 12. 18:15 CEST – 2022. máj. 19. 23:59 CEST

A termékek ingyenes kézbesítése csomagküldő

A TESZTELÉS FELTÉTELEI

A TESZTELÉSRE AZ ALÁBBI IDŐPONTBAN LEHET REGISZTRÁLNI:  2022. május 12. - május 19.

1. KÉRDŐÍV: A VÉLEMÉNYEKET ÉRINTŐ ELEKTRONIKUS KÉRDŐÍVET LEGKÉSŐBB 2022. június 7-ig KELL KITÖLTENI

2. KÉRDŐÍV: A VÉLEMÉNYEKET ÉRINTŐ ELEKTRONIKUS KÉRDŐÍVET LEGKÉSŐBB 2022. június 28-ig KELL KITÖLTENI

A NYILVÁNOS MEGOSZTÁST AZ INSTAGRAMON VAGY A TIKTOKON KELL ELVÉGEZNI LEGKÉSŐBB 2022. június 28-ig, LEGALÁBB AZ EGYIK FORMÁTUMBAN: KÉP- VAGY VIDEÓBEJEGYZÉS, TÖRTÉNET VAGY VIDEÓ/REEL, KÖTELEZŐ MEGJELÖLÉSSEL ÉS HASHTAGGEL : #garnier, #garnierVitC, #all2test, @all2test_hungary, @garnierhungary

NE HASZNÁLD A #REKLÁM HASHTAGET VAGY A "REKLÁM" MEGJELÖLÉST AZ ONLINE MEGOSZTÁSODBAN, MIVEL EZ NEM A TERMÉK PROMÓCIÓJÁNAK FIZETETT FORMÁJA, HANEM FOGYASZTÓI TERMÉKTESZTELÉS.

NYERJ EGY 15 000 FT ÉRTÉKŰ GARNIER AJÁNDÉKCSOMAGOT

Ezenkívül minden kiválasztott tesztelő versenyezhet egy 15 000 Ft értékű Garnier ajándékcsomagért! A nyertes a Garnier csapata által kikiválasztott, a Garnier C Vitamin szérum termékről a saját Instagram vagy Tiktok felhasználói felületén legkreatívabb posztot megosztó mikroinfluencer lesz. A verseny teljes szabályzata itt található.

FIGYELEM: A tesztelésen való  részvételhez szükséges, hogy regisztrált fiókkal rendelkezzen az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztráció nélküli felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

Mit tesztelünk:

1. Garnier Skin Naturals Super Glow Ragyogást Adó Szuper Szérum C-Vitaminnal 30 ml

2. Garnier Skin Naturals Ragyogást adó C-vitaminnal* gazdagított micellás víz 400 ml

3. Garnier Skin Naturals Arctisztító gél C-vitaminszármazékkal 200 ml

4. Garnier Skin Naturals Glow Jelly Nappali arcápoló C-vitaminnal 50 ml

5. Garnier Skin Naturals Textilmaszk C-vitaminnal a bőr ragyogásáért 2 db

Kiket keresünk:

200 tesztelőt keresünk, akik a fent említett termékeket tesztelik, egy online kérdőívben értékelik és véleményüket nyilvános megosztják Instagramon vagy TikTokon legalább egy formátumban (kép- vagy videóbejegyzés, történet vagy videó/reel) a fenti hashtagekkel és megjelöléssel.

Mi alapján választunk:

Az All2test az összes beküldött jelentkezési lapból kiválaszt 200 regisztrált tesztelőt, akik nyilvános fiókkal rendelkeznek az Instagramon vagy a TikTokon, és megválaszolják a következő kérdéseket:

- Milyen terméket vagy termékeket használ, amelyek a teszteltekhez hasonlóak?

- Volt már tapasztalata az említett márka termékeivel?

- Rendelkezik nyilvános fiókkal az Instagramon?

- Rendelkezik nyilvános fiókkal a TikTokon?

- Hány követője van az Instagram fiókjának?

- Hány követője van a TikTok fiókjának?

- Mire fókuszál leginkább az Instagram vagy TikTok fiókja?

- Linkelje be Instagram fiókját, vagy adja meg felhasználónevét. 

- Linkelje be TikTok fiókját, vagy adja meg felhasználónevét.

- Instagramon vagy Tiktokon osztja meg szívesebben a tesztelést?

A kérdésekre adott válaszait kizárólag a tesztelésre való jelentkezéshez és a megfelelő tesztelők kiválasztásához használjuk fel. A válaszokat az adatbiztonság tekintetében kellő gondossággal kezeljük, és minden választ anonim módon elemzünk. A tesztelésre való jelentkezéssel Ön beleegyezik, hogy válaszait a tesztelők kiválasztása céljából elemezni fogjuk.

A tesztelésre való jelentkezés elküldésével megerősíti, hogy az Instagram vagy a Tiktok fiókhoz megadott hivatkozás vagy felhasználónév az Ön Instagram vagy TikTok profiljához tartozik. Ön tudomásul veszi, hogy egy harmadik fél profiljának megosztása személyes adatokkal való visszaélésnek minősül, ami sérti tesztelési feltételeinket, és automatikusan kizárja Önt a további tesztelésből.

A tesztelésre kiválasztott jelentkezőkkel a regisztrációs űrlapon megadott kapcsolattartási e-mail címen felvesszük a kapcsolatot, legkésőbb a tesztelésre történő regisztráció végétől számított 5 munkanapon belül. Ugyanebben az e-mailben a tesztelők egy linket is találnak egy online kérdőívre, amelyet a fenti időpontig kitöltenek, hogy megkapják a tesztelt termékek értékelését.

A fent említett termékeket a kiválasztott tesztelőknek díjmentesen elküldjük a  tesztelés regisztrációs lapján megadott szállítási címre, vagy a Csomagküldő szolgálat által megadott Átvételi Pontra vagy Z-boxba, amennyiben a tesztelő azt részesíti előnyben. A csomag általában a regisztráció végétől számított 5-10 munkanapon belül megérkezik, kivéve, ha rendkívüli körülmények állnak elő.

A tesztelésben való részvételhez szükséges:

1. regisztrált fiókkal kell rendelkeznie az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztrációval nem rendelkező felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

2. a tesztelt termékeket késedelem nélkül vegye át a csomagküldő szolgálattól, vagy vegye fel az áruátvételi ponton, miután felvették Önnel a kapcsolatot a szállítás részleteit illetően. A kézhezvételt követően alaposan ismerkedjen meg a tesztelt termékek tulajdonságaival és felhasználási módjaival, majd vezesse be a mindennapi szépségápolási rutinjába. A termékeket használja rendszeresen és írja meg őszinte véleményét a megadott határidőn belül.

3. Minden tesztelt termékhez objektív értékelést kell írni (szóközökkel együtt 160 karakter), továbbá kitölteni az online  kérdéseket tartalmazó kérdőívet, amelyet a kiválasztott tesztelőknek a tesztelési regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre küldünk. Az online kérdőívet töltse ki legkésőbb a fenti időpontig, hogy az All2test.hu időben fel tudja dolgozni. Amennyiben a kérdőívet nem töltik ki megfelelően a megadott időn belül, automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből.

4. ossza meg a fent említett termékek tesztelését nyilvános Instagram vagy TikTok profilján legalább egy formátumban (kép- vagy videóbejegyzés, történet vagy videó/reel) a fenti hashtagekkel és az oldal megjelölésével, legkésőbb a megadott időpontig, hogy az All2test megfelelően fel tudja dolgozni. Amennyiben a megosztás nem történik meg a határidőn belül, automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből.

A tesztelésre való jelentkezéssel megerősíti, hogy a fent említett termékeket késedelem nélkül átveszi és teszteli, alaposan megismerkedik használatukkal és tulajdonságaikkal, kitölti az online kérdőívet, és a tesztelést Instagram vagy TikTok profilján nyilvánosan megosztja bejegyzés, történet vagy videó/reel (legalább az egyik) formájában a fenti hashtagekkel és megjelöléssel a megadott időn belül.

Az @all2test vagy @all2test_hungary megjelöléssel ellátott bejegyzések a www.all2test.com és a www.all2test.hu oldalakra is felkerülhetnek.

A tesztelési kérelem benyújtásával megerősíti, hogy készen áll a fent említett termékek késedelem nélküli átvételére és tesztelésére, azok rendeltetésszerű használatának és tulajdonságainak megismerésére, valamint a megfelelő online kérdőív kitöltésére a fent megjelölt határidőn belül.

A tesztelési kérelem benyújtásával azt is megerősíti, hogy a fenti termékek használata a tesztelés során teljesen önkéntes, és teljes mértékben Önt terheli a felelősség.

Ha a küldeményt átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, nem küldjük meg ismételten. Ha a küldeményt a második tesztelés során átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, Önt automatikusan kizárjuk a következő tesztelésbőll.

Abban az esetben, ha kérdése lenne a tesztelt terméket vagy tesztelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@all2test.hu címen. Örömmel állunk rendelkezésére.

Esemény megosztása

bottom of page