top of page

Jelentkezés a tesztelésre: MIXA BŐRSZÉRUMOK

A tesztelési feltételeket és további részleteket lásd alább

A tesztelésre való jelentkezés most befejeződött
További tesztelések megtekin
Jelentkezés a tesztelésre: MIXA BŐRSZÉRUMOK
Jelentkezés a tesztelésre: MIXA BŐRSZÉRUMOK

2023. nov. 20. 11:00 – 2023. nov. 29. 23:59

A termékek ingyenes kézbesítése csomagküldő

A TESZTELÉS FELTÉTELEI

A TESZTELÉSRE AZ ALÁBBI IDŐPONTBAN LEHET REGISZTRÁLNI:  2023. november 20. - 2023. november 29.

A VÉLEMÉNYEKET ÉRINTŐ ELEKTRONIKUS KÉRDŐÍVET LEGKÉSŐBB 2024. 1. 23-ig KELL KITÖLTENI

A NYILVÁNOS MEGOSZTÁST AZ INSTAGRAMON VAGY A TIKTOKON KELL ELVÉGEZNI LEGKÉSŐBB 2024. 1. 23-ig, LEGALÁBB AZ EGYIK FORMÁTUMBAN: KÉP- VAGY VIDEÓBEJEGYZÉS, TÖRTÉNET VAGY VIDEÓ/REEL, KÖTELEZŐ MEGJELÖLÉSSEL ÉS HASHTAGGEL :  #mixalabs #mixandmatch #mixall #mixa_hungary  #all2test @mixa_hungary @all2test_hungary, 

NE HASZNÁLJA A #REKLÁM HASHTAGET VAGY A "REKLÁM" MEGJELÖLÉST AZ ONLINE MEGOSZTÁSÁBAN,

MIVEL EZ NEM A TERMÉK PROMÓCIÓJÁNAK FIZETETT FORMÁJA, HANEM FOGYASZTÓI TERMÉKTESZTELÉS.

FIGYELEM: A tesztelésen való  részvételhez szükséges, hogy regisztrált fiókkal rendelkezzen az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztráció nélküli felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

Mit tesztelünk:

1. Mixa Tökéletlenségek elleni szérum 30 ml 

2. Mixa Kiszáradás elleni hidratáló szérum 30 ml

3. Mixa Sötét foltok elleni szérum 30 ml

Kiket keresünk:

200 tesztelőt keresünk, érzékeny bőrű nőket és férfiakat egyaránt, akik hatékony kezelést keresnek a bőrhibák, a sötét foltok és a száraz bőr ellen, és tesztelik velünk a fenti termékeket, és a teljes tesztelési időszak alatt, azaz legalább 5 héten keresztül alkalmazzák őket, hogy a termékek hatása érezhető legyen. Tesztelik a fenti termékeket, értékelik azokat egy online kérdőívben, és nyilvánosan megosztják véleményüket az Instagramon vagy a TikTok-on legalább egy formátumban (fotó vagy videó poszt, történet vagy videó/film) a fenti hashtagekkel és címkékkel.

Mi alapján választunk:

Az All2test az összes beküldött jelentkezési lapból kiválaszt 200 regisztrált tesztelőt, akik nyilvános fiókkal rendelkeznek az Instagramon vagy a TikTokon, és megválaszolják a következő kérdéseket:

- Adja meg születési évét

- Érzékeny a bőre? 

- Száraz a bőre?

- Tökéletlenségekre hajlamos a bőre?

- Hajlamos a sötét foltokra? 

- Van már tapasztalata a Mixa használatával? 

- Melyik a kedvenc bőrápolási márkád?

- Rendelkezik nyilvános fiókkal az Instagramon?

- Rendelkezik nyilvános fiókkal a TikTokon?

- Hány követője van az Instagram fiókjának?

- Hány követője van a TikTok fiókjának?

- Mire fókuszál leginkább az Instagram vagy TikTok fiókja?

- Linkelje be Instagram fiókját, vagy adja meg felhasználónevét. 

- Linkelje be TikTok fiókját, vagy adja meg felhasználónevét.

- Instagramon vagy Tiktokon osztja meg szívesebben a tesztelést?

- Beleegyezik-e , hogy az online kérdőív kitöltése előtt a tesztelési időszak (5 hét) alatt rendszeresen használja a tesztelt termékeket?

- Beleegyezik-e abba, hogy a tesztelési időszak alatt nem használ hasonló hatású termékeket, hogy láthassa a tesztelt termék hatását az Ön bőrére?

- Beleegyezik-e, hogy a tesztelés során kapott utasításoknak megfelelően megosztja az Instagramon vagy a Tiktokon?

A kérdésekre adott válaszait kizárólag a tesztelésre való jelentkezéshez és a megfelelő tesztelők kiválasztásához használjuk fel. A válaszokat az adatbiztonság tekintetében kellő gondossággal kezeljük, és minden választ anonim módon elemzünk. A tesztelésre való jelentkezéssel Ön beleegyezik, hogy válaszait a tesztelők kiválasztása céljából elemezni fogjuk.

A tesztelésre való jelentkezés elküldésével megerősíti, hogy az Instagram vagy a Tiktok fiókhoz megadott hivatkozás vagy felhasználónév az Ön Instagram vagy TikTok profiljához tartozik. Ön tudomásul veszi, hogy egy harmadik fél profiljának megosztása személyes adatokkal való visszaélésnek minősül, ami sérti tesztelési feltételeinket, és automatikusan kizárja Önt a további tesztelésből.

A tesztelésre kiválasztott jelentkezőkkel a regisztrációs űrlapon megadott kapcsolattartási e-mail címen felvesszük a kapcsolatot, legkésőbb a tesztelésre történő regisztráció végétől számított 5 munkanapon belül. Ugyanebben az e-mailben a tesztelők egy linket is találnak egy online kérdőívre, amelyet a fenti időpontig kitöltenek, hogy megkapják a tesztelt termékek értékelését.

A fent említett termékeket a kiválasztott tesztelőknek díjmentesen elküldjük a  tesztelés regisztrációs lapján megadott szállítási címre, vagy a Csomagküldő szolgálat által megadott Átvételi Pontra vagy Z-boxba, amennyiben a tesztelő azt részesíti előnyben. A csomag általában a regisztráció végétől számított 5-10 munkanapon belül megérkezik, kivéve, ha rendkívüli körülmények állnak elő.

A tesztelésben való részvételhez szükséges:

1. regisztrált fiókkal kell rendelkeznie az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztrációval nem rendelkező felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

2. a tesztelt termékek késedelem nélküli átvétele a fuvarozótól, aki minden kiválasztott tesztelővel felveszi a kapcsolatot a szállítás részleteiről. Ismerje meg részletesen a tesztelt termékek tulajdonságait és használatát, és a tesztelt termékeket a kézhezvételt követően haladéktalanul építse be a napi ápolási rutinjába a tesztelési időszak teljes időtartama alatt. Az említett termékek megfelelő és ismételt személyes használata a teljes tesztelési időszak alatt, valamint az alább meghatározott objektív értékelés megírása érdekében a megadott határidőn belül más hasonló hatású, hasonló termékeket nem használni.

3. Minden tesztelt termékhez objektív értékelést kell írni (szóközökkel együtt 160 karakter), továbbá kitölteni az online  kérdéseket tartalmazó kérdőívet, amelyet a kiválasztott tesztelőknek a tesztelési regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre küldünk. Az online kérdőívet töltse ki legkésőbb a fenti időpontig, hogy az All2test.hu időben fel tudja dolgozni. Amennyiben a kérdőívet nem töltik ki megfelelően a megadott időn belül, automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből.

4. ossza meg a fent említett termékek tesztelését nyilvános Instagram vagy TikTok profilján legalább egy formátumban (kép- vagy videóbejegyzés, történet vagy videó/reel) a fenti hashtagekkel és az oldal megjelölésével, legkésőbb a megadott időpontig, hogy az All2test megfelelően fel tudja dolgozni. Amennyiben a megosztás nem történik meg a határidőn belül, automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből.

A tesztelésre való jelentkezéssel megerősíti, hogy a fent említett termékeket késedelem nélkül átveszi és teszteli, alaposan megismerkedik használatukkal és tulajdonságaikkal, kitölti az online kérdőívet, és a tesztelést Instagram vagy TikTok profilján nyilvánosan megosztja bejegyzés, történet vagy videó/reel (legalább az egyik) formájában a fenti hashtagekkel és megjelöléssel a megadott időn belül.

Az @all2test vagy @all2test_hungary megjelöléssel ellátott bejegyzések a www.all2test.com és a www.all2test.hu oldalakra is felkerülhetnek.

A tesztelési kérelem benyújtásával megerősíti, hogy készen áll a fent említett termékek késedelem nélküli átvételére és tesztelésére, azok rendeltetésszerű használatának és tulajdonságainak megismerésére, valamint a megfelelő online kérdőív kitöltésére a fent megjelölt határidőn belül.

A tesztelési kérelem benyújtásával azt is megerősíti, hogy a fenti termékek használata a tesztelés során teljesen önkéntes, és teljes mértékben Önt terheli a felelősség.

Ha a küldeményt átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, nem küldjük meg ismételten. Ha a küldeményt a második tesztelés során átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, Önt automatikusan kizárjuk a következő tesztelésbőll.

Abban az esetben, ha kérdése lenne a tesztelt terméket vagy tesztelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@all2test.hu címen. Örömmel állunk rendelkezésére.

Esemény megosztása

bottom of page