top of page

Jelentkezés a tesztelésre: NYX Professional Makeup Vivid Bright Liquid Liner szemceruza + Fat Oil Lip Drip ajak olaj

A tesztelési feltételeket és további részleteket lásd alább

A tesztelésre való jelentkezés most befejeződött
További tesztelések megtekin
Jelentkezés a tesztelésre: NYX Professional Makeup Vivid Bright Liquid Liner szemceruza + Fat Oil Lip Drip ajak olaj
Jelentkezés a tesztelésre: NYX Professional Makeup Vivid Bright Liquid Liner szemceruza + Fat Oil Lip Drip ajak olaj

Idő és helyszín

2023. okt. 09. 11:00 – 2023. okt. 15. 23:59

A termékek ingyenes kézbesítése csomagküldő

Az eseményről

A TESZTELÉSRE AZ ALÁBBI IDŐPONTBAN LEHET REGISZTRÁLNI:  2023  október 9. - október 15.

A VÉLEMÉNYEKET ÉRINTŐ ELEKTRONIKUS KÉRDŐÍVET LEGKÉSŐBB 2023. 11. 7-ig KELL KITÖLTENI

FIGYELEM: A tesztelésen való  részvételhez szükséges, hogy regisztrált fiókkal rendelkezzen az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztráció nélküli felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

Mit tesztelünk:

1. NYX Professional Makeup Vivid Bright Liquid Liner 04 On Red szemceruza 

2. NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip ajak olaj 8 árnyalat közül választhat: 

01 My Main 

02 Missed call  

03 Supermodel  

04 That's chic  

05 Newsfeed  

06 Follow Back  

07 Drip Scrollin  

08 Status Update

Kiket keresünk:

Jelenleg 60 tesztelőt, akik tesztelik velünk a fent említett termékeket, majd egy online kérdőív kitöltésével megosztják értékelésüket.

Mi alapján választunk:

Az All2test az összes beérkezett űrlapból véletlenszerűen kiválaszt 60 regisztrált jelentkezőt, akik a regisztráción során felelnek a kérdésekre:

- Milyen árnyalatú Fat Oil Lip Drip ajak olaj kedvelsz?

- Volt már tapasztalata az említett márka termékeivel?

- Hajlandó-e rendszeresen használni a tesztelt termékeket a teljes tesztelési időszak alatt (1 hét), mielőtt kitöltené az online kérdőívet?

A tesztelésre kiválasztott jelentkezőkkel a regisztrációs űrlapon megadott kapcsolattartási e-mail címen felvesszük a kapcsolatot, legkésőbb a tesztelésre történő regisztráció végétől számított 5 munkanapon belül. Ugyanebben az e-mailben a tesztelők egy linket is találnak egy online kérdőívre, amelyet a fenti időpontig kitöltenek, hogy megkapják a tesztelt termékek értékelését.

A fent említett termékeket a kiválasztott tesztelőknek díjmentesen elküldjük a  tesztelés regisztrációs lapján megadott szállítási címre, vagy a Csomagküldő szolgálat által megadott Átvételi Pontra vagy Z-boxba, amennyiben a tesztelő azt részesíti előnyben. A csomag általában a regisztráció végétől számított 5-10 munkanapon belül megérkezik, kivéve, ha rendkívüli körülmények állnak elő.

A tesztelésben való részvételhez szükséges:

1. regisztrált fiókkal kell rendelkeznie az All2test.hu oldalon. Amennyiben még nem regisztrált, megteheti itt . A regisztrációval nem rendelkező felhasználók nem kerülnek be automatikusan a tesztelők kiválasztásába.

2. a tesztelt termékek késedelem nélküli átvétele a fuvarozótól, aki minden kiválasztott tesztelővel felveszi a kapcsolatot a szállítás részleteiről. Ismerje meg részletesen a tesztelt termékek tulajdonságait és használatát, és a tesztelt termékeket a kézhezvételt követően haladéktalanul építse be a napi ápolási rutinjába a tesztelési időszak teljes időtartama alatt. Az említett termékek megfelelő és ismételt személyes használata a teljes tesztelési időszak alatt, valamint az alább meghatározott objektív értékelés megírása érdekében a megadott határidőn belül más hasonló hatású, hasonló termékeket nem használni.

3. Minden tesztelt termékhez objektív értékelést kell írni (szóközökkel együtt 160 karakter), továbbá kitölteni az online  kérdéseket tartalmazó kérdőívet, amelyet a kiválasztott tesztelőknek a tesztelési regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre küldünk. Az online kérdőívet töltse ki legkésőbb a fenti időpontig, hogy az All2test.hu időben fel tudja dolgozni. Amennyiben a kérdőívet nem töltik ki megfelelően a megadott időn belül, automatikusan kizárjuk a következő tesztelésből.

A tesztelési kérelem benyújtásával megerősíti, hogy készen áll a fent említett termékek késedelem nélküli átvételére és tesztelésére, azok rendeltetésszerű használatának és tulajdonságainak megismerésére, valamint a megfelelő online kérdőív kitöltésére a fent megjelölt határidőn belül.

A tesztelési kérelem benyújtásával azt is megerősíti, hogy a fenti termékek használata a tesztelés során teljesen önkéntes, és teljes mértékben Önt terheli a felelősség.

Ha a küldeményt átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, nem küldjük meg ismételten. Ha a küldeményt a második tesztelés során átvétel megtagadása vagy rossz kézbesítési cím megadása miatt visszakézbesítik irodánkba, Önt automatikusan kizárjuk a következő tesztelésbőll.

Abban az esetben, ha kérdése lenne a tesztelt terméket vagy tesztelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@all2test.hu címen. Örömmel állunk rendelkezésére.

Esemény megosztása

bottom of page