top of page

L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Triple Action Sheet Mask

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS 4,7/5 (25 FELÜLVIZSGÁLAT)


 

Hármas hatású öregedésgátló arcmaszk 28 g





Peptid, hialuronsav és C-vitamin* – 3 kulcsfontosságú öregedésgátló hatóanyag egy krémben, az intenzív hidratálásért és az öregedés a bőröregedés jelei elleni látható küzdelemért.






TERMÉKLEÍRÁS:

FÁSLI HATÁSÚ PAMUT GÉZ: Innovatív 3 rétegű arcmaszk - a bőrre jól illeszkedő textillel rétegzett pamut géz az intenzív, egész arcot befedő fásli hatásért. Bent tartja a nedvességet és a hatóanyagokat. 3 HATÓANYAGOT TARTALMAZÓ KRÉMMEL ÁTITATVA: peptid, hialuronsav és C-vitamin* – 3 kulcsfontosságú öregedésgátló hatóanyag egy krémben, az intenzív hidratálásért és az öregedés a bőröregedés jelei elleni látható küzdelemért.



BENT TARTJA A NEDVESSÉGET

ÉS A HATÓANYAGOKAT



FÜGGETLEN INTÉZET ÁLTAL TESZTELVE:

Akár 1 használat után: a bőr láthatóan feszesebb, a bőrtónus ragyogóbb és a bőrtextúra simább lehet. Akár a 3. használat után: a bőr intenzíven táplált és puhábbnak érződik a megkérdezett nők 84%-a*** szerint. Idővel: a bőr regenerálódni és erősödni érződik.


Használata:

1. Hajtsa szét és vigye fel a nedvességgel átitatott maszkot a tiszta arcra. 2. Igazítsa hozzá a maszkot az arcához és hagyja hatni 15 percig. 3. Távolítsa el a maszkot, és masszírozza be a többlet formulát az arc és a nyak bőrébe, vagy távolítsa el egy vattakoronggal.



AZ ÖN VÉLEMÉNYEI:

 

 

HASONLÓ TERMÉKEK:

bottom of page