top of page

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Akár 72 órán át hidratáló sampon hialuronsavval

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS 4,9/5 (20 FELÜLVIZSGÁLAT)


 

Hidratáló sampon hialuronsavval | 250 ml





- Akár 72 órán át** hidratálja a hajat

- A fényesebb és akár 10-szer hidratáltabb hajért

- A haj hidratált és fényes

- A haj nedvességgel feltöltött









TERMÉKLEÍRÁS:

Az élettelennek látszó haj vízhiányra utal. Hidratáló Hyaluron Plump samponunk azonnal bevonja a haj kutikuláját és a termékcsaládba tartozó balzsam használatával együtt akár 72 órán át** hidratálja a hajat és akár 10-szer hidratáltabbá teszi a fényesebb és revitalizált hajért, elnehezítés nélkül. A szervezetünkben természetesen is megtalálható hialuronsav saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből és segít nedvességgel feltölteni a hajat. Akár 72 órán át** hidratálja a hajat, a fényesebb és akár 10-szer hidratáltabb hajért. A haj hidratált és fényes, a haj nedvességgel feltöltött. **Műszeres teszt a termékcsaládban tartozó samponnal + balzsammal


AKÁR 72 ÓRÁN ÁT** HIDRATÁLJA A HAJAT,

A FÉNYESEBB ÉS AKÁR 10-SZER HIDRATÁLTABB HAJÉRT




Használata:

Nedves hajra vigye fel, masszírozza a fejbőrbe, majd öblítse le. A termékcsaládba tartozó balzsammal vagy hajpakolással egészítse ki a hajápolási rutint.




AZ ÖN VÉLEMÉNYEI:

 

Viktória B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper puhává varázsolta a hajam és fényesebb is tőle es még csak ecer használtam könnyebb volt a ki fesűlés is. És az illata ecerűen elvarázsol.köszönöm szépen!


Teljes értékelés: 5/5

 

Brigitta B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Száraz, sérült, szálló hajunk volt. Első használat után már hajmosás közben érezhetően puha, lágy lett a hajam. Gyermekeim is ezt használják. Illata olyan, mint egy parfümé.


Teljes értékelés: 5/5

 

Viktória P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Először is,nagyon jó illatú a termék,ami nálam nagyon fontos,úgyhogy ez már egy jó pont volt.Elég belőle kevés is,tehát sokáig elég lesz még így is,hogy én 2x mosom samponnal a hajam.Már az első használat után,vizesen is érződött,hogy sokkal puhább,és dúsabb a tapintása.Én együtt használtam a termékcsaládot, és a végeredmény elképesztő lett.A hajam könnyen fésülhető,nem gubancolódott össze,nem nehezedett el,fényes,nagyon puha,és élettel teli,ahogy azt a termék készítői ígérték.Szóval én bátran ajánlom mindenkinek a L'oréal ezen termékcsaládját.Nem fogjátok megbánni!


Teljes értékelés: 5/5

 

Gabriella S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagy kíváncsisággal próbáltam ki a L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump sampont . Eredeti színre festett vékony szálú hajam van , szóval ráfér a gondoskodás . Tapasztalatok nagyon kellemes illata van és a meglepődés , hogy nem nehezíti el a hajat.


Teljes értékelés: 5/5

 

Szamantha I.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon kellemes illata van a samponnak, és nagyon szépen habzik és tisztitja a hajamat és a fejbőrt. Nem szárít, és nem zsírosítja a hajamat, pedig már többször is próbáltam. Nagyon kellemes érzés a használata, és valóban segít abban, hogy a hajamnak tartása legyen, ne lapuljon a fejemre.


Teljes értékelés: 5/5

 

Viktória J.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon kellemes illatot adott a hajamnak, ami hosszabb ideig is kitartott. Kellemes tapintású lett a hajam használat után. Nem nehezíti el a hajam. Fényesebb hatást is kölcsönöz a hajamnak. Összesítve elégedett voltam a termékkel, bár én jobban szeretem a márka egy másik termék családját a Dream long-ot mivel ezzel értem el azt hogy az addig fakó, száraz töredezett hajam ami nem akart nőni, fényes, táplált és gyorsabban növekedő legyen. Összehasonlítva még mindig maradnék az utóbbinál. Köszönöm a lehetőséget.


Teljes értékelés: 4/5

 

Luca P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A legjobb termék, amit valaha használtam. Jó illata van, könnyű a hajam tőle és gyorsabban nő. A terméken leírtak, hogy az igénybevett hajat helyreállítja és megvastagítja a hajszálakat, mind tapasztaltam. A festett hajamról, nem szedte le a hajfestéket, aminek külön örülök. A színe is szebb lett. Negatív hatását nem tapasztaltam, így nem tudok rossz mellékhatást írni. Nagyon szeretem, köszönöm!


Teljes értékelés: 5/5

 

Timea A.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon tetszett a termek csomagolása nagyon figyelemfelkeltő. A termék illata is nagyon tetszik kellemes és nem erős. Kipróbálas utan a hajamat könnyűnek és frissnek éreztem. Nagyon tetszett a termék így biztosan fogok még venni. Sampon állaga megfelelő nem folyós könnyen fevihető és dörzsölhető a hajba. Kimosas után nem marad ragacsos a haj. Előnye az illata, állaga es a figyelemfelkeltő csomagolás.


Teljes értékelés: 5/5

 

Ágnes P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Puha és fényes lett tőle a hajam, kevésbé áll szét. Nem szárítja a hajat, ezáltal kevésbé gubancolódik. Amióta ezt használom, kitolódott a hajmosási időszak, elég 5-6 naponta hajat mosnom. Szerintem, ha elfogy, mindenképpen újravásárolom!


Teljes értékelés: 5/5

 

Nyári K.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Az illata valami fantasztikus!Mint egy parfümé:)Első használat után a hajam dús,lágy esésű és nagyon-nagyon jó illatú lett!Én igazából 1 napig éreztem a hajamat így,sajnos:(Ajánlom mindenkinek,mert az illata csodás!


Teljes értékelés: 4/5

 

Timea B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A termékkel maximálisan elégedett voltam a tesztelés során. Az első pozitív benyomást a fantasztikus illata jelentette, majd az első használat után érezhetően puhább és fényesebb lett a hajam. Abszolut jószívvel ajánlom mindenkinek, mert már régóta keresem azt a termékcsaládot, ami ezt a puhaságot és fényességet adja a hajamnak mintha a fodrász szalonból léptem volna ki.


Teljes értékelés: 5/5

 

Anita H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Amint megérkezett a termék azonnal kipróbáltam. Nagyon keveset kellett belőle használni, nagyon jól habzott és már a balzsam használata előtt éreztem ahogy mostam ki a hajamat hogy élettelibb és nem gubancos mint máskor. Az illata isteni.


Teljes értékelés: 5/5

 

Beáta F.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Amint megérkezett a csomag, egyből ki is próbáltam. Először a színük fogott meg, majd a kellemes illat. A sampon rendkívül jól tisztít és habzik. Sajnos a gyorsan zsírosodó hajam most is gyorsan zsíros lett, de az illata sokáig megmaradt. Kellemes tapintású és lágy fürtjeim lettek már samponozás után.


Teljes értékelés: 5/5

 

Beáta T.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Kellemes állag és illat. Öröm vele hajat mosni. Akár minden nap meg tudnám mosni a hajam vele, mert annyira jó érzés a fejbőrnek és a hajnak egyaránt. Már az első mosás után jobb volt a hajam. Siklott a kezem a hajamban. Festett a hajam, így még jobban igényli a gondoskodást. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne jót tenni a hajával. Ha elfogy biztosan vásárolni fogok!


Teljes értékelés: 5/5

 

Éva H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Örülök higy tesztelője lehetek egy Nagyszerű sampon családnak imádom és már csak ezt fogom haszálni ! Mindenkinek ajálanám ,én és meg 2 lányom használjuk és nekik is nagyon tetcik ! Imadják.


Teljes értékelés: 5/5

 

Vanda B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A sampon nagyon sűrűn habzik, ami miatt könnyen kezelhető. Általában már a samponozáskor nagyon összekócolódik a hajam, de a Hyaluron Plump használatával szinte egyáltalán nem lett kócos.


Teljes értékelés: 4/5

 

Katalin M.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Mikor elsőnek megmostam vele a hajam nem hittem hogy csodákra képes . Nagyon selymes csillogó lett tőle a hajam. Feltöltődött, puha lett! Nagyon ajánlom mindenkinek főleg akinek könnyen zsírosodik a haja! Hátránya nincsen legalább én csak jót tapasztaltam mind a 4 termékkel.


Teljes értékelés: 5/5

 

Erika S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper termék mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokkal fényesebb lágyabb esésű. Könnyebb fésűlhetőség. És az illata valami fantasztikus. Egyszerűen imadtuk a lányom és én is.


Teljes értékelés: 5/5

 

Lilla H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon kellemes illatú és jól habosítható sampon már az első hajmosás után éreztem hogy mennyivel jobb a hajam minősége. Az illatával már rögtön megnyert. De az utána lévő folyamatos használata melletti hatása lenyűgözött a hajam puhább és könnyen kezelhető lett.


Teljes értékelés: 5/5

 

Ninetta S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper, nagy élettel teli lett a hajam tole, puha es selymes! Mint texturaban mint állaga a hajam egyenesen imádja, mindenkinek csak ajanlani tudom! Először vettem részt tesztelesben, de nem bántam meg! Tökéletes a hajam számára ez a termék család!


Teljes értékelés: 5/5

 

HASONLÓ TERMÉKEK:

bottom of page