top of page

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Hidratáló szérum 2% ápoló hialuronsavas hatóanyag-kombinációval

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS 4,7/5 (20 FELÜLVIZSGÁLAT)


 

Hidratáló szérum 2% ápoló hialuronsavas hatóanyag-kombinációval | 200 ml





- Akár egész napos hidratálás

- Rugalmasabb és teltebb haj

- Akár 72 órán át tartó illat, elnehezítés nélkül

- A haj hidratált, rugalmas és telt









TERMÉKLEÍRÁS:

Hidratáló szérum 2% ápoló, hialuronsavas hatóanyag-kombinációval azonnal hidratálja a hajat és minden használatkor akár 9%**-kal növeli a hajszál átmérőjét. Használja minden nap az akár 10-szeres hidratálásért** és rugalmasabb hajért.

Akár egész napos hidratálás, rugalmasabb és teltebb haj, akár 72 órán át tartó illat, elnehezítés nélkül. A haj hidratált, rugalmas és telt.

**Műszeres teszt


AKÁR 72 ÓRÁN ÁT TARTÓ ILLAT, ELNEHEZÍTÉS NÉLKÜL.

A HAJ HIDRATÁLT, RUGALMAS ÉS TELT.




Használata:

A száraz vagy nedves haj hosszára vigye fel. Formázza a haját szokás szerint.



AZ ÖN VÉLEMÉNYEI:

 

Viktória B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper puhává varázsolta a hajam és fényesebb is tőle es még csak ecer használtam könnyebb volt a ki fesűlés is. És az illata ecerűen elvarázsol.köszönöm szépen!


Teljes értékelés: 5/5

 

Brigitta B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Hajmosás után is fújtam a hajamra.

Másnap is a már száraz hajamra. Így nincsenek többé szálló hajak. Csak a puha, lágy szép haj. Gyermekeim is ezt használják.


Teljes értékelés: 5/5

 

Viktória P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Először is,nagyon jó illatú a termék,ami nálam nagyon fontos,úgyhogy ez már egy jó pont volt.Hajmosás után fújtam be vele a hajam,és ez a kis csoda szérum adta meg az i-re a pontot!Már az első használat után érződött,hogy sokkal puhább,és dúsabb a tapintása a hajamnak.Én együtt használtam a termékcsaládot, és a végeredmény elképesztő lett.A hajam könnyen fésülhető,nem gubancolódott össze,nem nehezedett el,fényes,nagyon puha,és élettel teli,ahogy azt a termék készítői ígérték.Szóval én bátran ajánlom mindenkinek a L'oréal ezen termékcsaládját.Nem fogjátok megbánni!


Teljes értékelés: 5/5

 

Gabriella S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A tapasztalatom , a terméknek nagyon jó illata van , meglepően könnyen ki tudtam fésülni a hajamat , pedig normál esetben szó szerint meg kell tépnem magam hajmosás után . Viszont hajszírirtás után kissé lelapult a hajam tőle . Sajnos nem eléggé vállt be.


Teljes értékelés: 3/5

 

Szamantha I.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Szuper könnysn használható termék. Próbáltam nedves és száraz hajra fújni, és mindkét esetben bevált. Finom illata van, ami sokáig érezhető a hajon használat után. Tökéletes kiegeszítése a samponnak, balzsamnak és a pakolásnak. Szépen megemeli a hajtöveket, nem nehezíti el a hajat, és ad egyfajta tartást is beki. Sokkal dúsabbnak és egeszségesebbnek látszik a hajam a használatát követően.


Teljes értékelés: 5/5

 

Viktória J.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Praktikus, gazdaságos. Használatával kevésbé zsírosodott a hajam. Dusabb hatást kelt a hajam használat után. Nagyon kellemes illatot adott a hajamnak, ami hosszabb ideig is kitartott. Kellemes tapintású lett a hajam használat után. Nem nehezíti el a hajam. Fényesebb hatást is kölcsönöz a hajamnak. Összesítve elégedett voltam a termékkel, bár én jobban szeretem a márka egy másik termék családját a Dream long-ot mivel ezzel értem el azt hogy az addig fakó, száraz töredezett hajam ami nem akart nőni, fényes, táplált és gyorsabban növekedő legyen. Összehasonlítva még mindig maradnék az utóbbinál. Köszönöm a lehetőséget.


Teljes értékelés: 4/5

 

Luca P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A hajsprayt kimondottan szeretem, mert olyan mintha frissen mostam volna hajat és ez az első olyan hajspray, ami tényleg megtartja a hajformámat. Akkor is ha egyenesre húzom, de amikor befont hajjal próbáltam göndöríteni, egy hétig megtartotta a göndörséget. Nagyon örülök, hogy kijött ez a termék. Minden nap jól alszom éjszaka, mert az illata, olyan hatást kelt, mintha frissen mostam volna. Negatív hatást nem tapasztaltam. Csak jót tudok írni.


Teljes értékelés: 5/5

 

Timea A.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon tetszett a termek csomagolása nagyon figyelemfelkeltő. A termék illata is nagyon tetszik kellemes és nem erős. Kipróbálas utan a hajamat könnyűnek és frissnek éreztem. Nagyon tetszett a termék így biztosan fogok még venni. Nagyon jó termek fenyes lesz tőle a hajam ha hirtelen kell. Előnye az illata, állaga es a figyelemfelkeltő csomagolás.


Teljes értékelés: 4/5

 

Ágnes P.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Az illata szuper, szeretem használni. Azt nyújtja, amit ígér. Elég belőle keveset használni, ezáltal sokáig kitart. Könnyebb kifésülni a hajat, rugalmasabb lesz tőle. Néha száraz hajon is szoktam alkalmazni, ezáltal nem lesznek szétálló hajvégek. Összességében elégedett voltam vele, ahogy az egész termékcsaláddal is!


Teljes értékelés: 5/5

 

Nyári K.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Az illata nagyon szuper,mint egy parfümé!Heti 1x alkalmazom általában,érezhetően selymesebb,dúsabb a hajam:)Bátran ajánlom mindenkinek!Hozza azt a szintet,amit ígér!


Teljes értékelés: 4/5

 

Timea B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Hajmosás után valamint hajvasalás előtt használtam, sokkal kifésülhetőbb lett a hajam, és a hajvasaló sem húzta. Bátran ajnálon mindenkinek aki még nem találta meg a tökéletes termékcsaládot a haja számára.


Teljes értékelés: 5/5

 

Anita H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Mindkét alkalommal a L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump sampon éy balzsam illetve hajpakolás után még a nedves hajamra fújtam a hidratáló szérumot. Utána szárítottam be a hajam de egyáltalán nem lett száraz a hajam hanem sokkal élettelibb fényes és illatos.


Teljes értékelés: 5/5

 

Beáta F.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A szérumot először hajmosás után közvetlenül próbáltam ki. Csak a hajvégekre fújtam. Elsőre megijedtem, mert nagyon csúszósak lettek a hajszálak, azt hittem zsíros tapintású lesz. De nem, csodás lágyságot, és csillogást tapasztaltam. Száraz hajon is hasonló lett az eredmény. Mind a négy termék meggyőzött, biztos hogy meg fogom venni ha elfogy.


Teljes értékelés: 5/5

 

Beáta T.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Egy új termék, mely nagyon jó hatású. Kellemes illat, könnyen kezelhető haj, tartás. Nem zsírosodik a fejbőr és a haj, megmarad a jó állag a következő hajmosásig. Bátran használja mindenki, aki jót akar magának és a hajának.


Teljes értékelés: 5/5

 

Éva H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Imadom nedves és száraz hajon is ki probáltam és szúper ! A lányom igymár jobban szeret fésülködni reggelente miotta ezt a termék családot használjuk ,imádjuk mind 3-an 🙂


Teljes értékelés: 5/5

 

Vanda B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Elsőnek úgy használtam a szérumot, hogy nem kezeltem a hajamat se hajvasalóval, se göndörítovel utána. Így nagyon rossz hatást keltett, szaraznak tűnt a vége és össze-vissza állt. Következő alkalommal göndörítettem, na így már szuper eredményt értem el vele. Tartósabb göndörséget és természetes hatást keltett.


Teljes értékelés: 4/5

 

Katalin M.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Mikor elsőnek megmostam vele a hajam nem hittem hogy csodákra képes . Nagyon selymes csillogó lett tőle a hajam. Feltöltődött, puha lett! Nagyon ajánlom mindenkinek főleg akinek könnyen zsírosodik a haja! Hátránya nincsen legalább én csak jót tapasztaltam mind a 4 termékkel.


Teljes értékelés: 5/5

 

Erika S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper termék mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokkal fényesebb lágyabb esésű. Könnyebb fésűlhetőség. És az illata valami fantasztikus. Egyszerűen imadtuk a lányom és én is.


Teljes értékelés: 5/5

 

Lilla H.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Ez a kis spray nem hogy segített abban hogy minden fényes és élettel teli legyen a hajam de a formázások előtt arra is tökéletes volt hogy segítsen a kifésülésben így véletlenül sem hullott ki a hajam a fésülködés alatt sem ami egy plusz pont volt számomra. Nagyon tetszett,hogy felfrissíti a hajam fényét és illatát két mosás között bár egybevéve nagyon tartós illata van az összes terméknek. Ami számomra újra vevős lesz ezek után. Nagyon örülök,hogy részt vehettem ebben a tesztben remélem többször lesz alkalmam tesztekben részt venni mert nagyon szuper termékeket kaptam most így az összes többi is biztos vagyok benne,hogy ugyanilyen jó termék.


Teljes értékelés: 5/5

 

Ninetta S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szuper, nagy élettel teli lett a hajam tole, puha es selymes! Mint texturaban mint állaga a hajam egyenesen imádja, mindenkinek csak ajanlani tudom! Először vettem részt tesztelesben, de nem bántam meg! Tökéletes a hajam számára ez a termék család!


Teljes értékelés: 5/5

 

HASONLÓ TERMÉKEK:

bottom of page