top of page

NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow - Szemöldök zselé 9 g

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS 4,7/5 (39 FELÜLVIZSGÁLAT)


 

NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow - Szemöldök zselé 9 g





- púderes termékekkel és szemöldökceruzával is használható

- egyedi, nem tapadós, áttetsző formula

- megbízhatóan fixálja a szemöldököt

- kényelmes egésznapos viselet

- vegán termék









TERMÉKLEÍRÁS:

Kezelhetetlen szemöldök? A NYX Professional Makeup Control Freak Brow Gel szemöldökfromázó zselé egy új mód, hogy kordában tartsd szemöldököd. A tiszta formula jól működik porral és ceruzával egyaránt, segít hogy büszke legyél szemöldöködre. Az egyedülálló, nem ragadós formula kényelmes viselet egész nap, és használható magában is, amely fixálja, elválasztja és rendezi szemöldököd.

Ez az átlátszó formula jól használható púderen, vagy szemöldök ceruzán a fixáláshoz és igazán büszke leszel tőle a szemöldöködre. Az egyedülálló, nem ragadós formulát kényelmes viselni egész nap, és átlátszó szempillaspirálként is használható, amely formázza, szétválasztja és kiemeli a pillák természetes ívét.


MEGBÍZHATÓAN FIXÁLJA A SZEMÖLDÖKÖT




Használata:

Közvetlenül a szemöldökre vidd fel, gyors, felfelé ívelő mozdulatokkal.




AZ ÖN VÉLEMÉNYEI:

 

Enikő C.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nagyon szép szemöldököt lehet vele készíteni, nem hagy ragacsos érzetet viszont talán egész napig nem bírja ott tartani. Kefèjèt könnyű használni. Átlátszó árnyalatot próbáltam.


Teljes értékelés: 5/5

 

Judit N.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Összességében én jobban szeretem a laminált szemöldök hatást, viszont nagyon jól működik, amikor nem szeretnék sok sminket felrakni és csak rendszerezni szeretném a szemöldökömet. Babahajakra is tökéletes!


Teljes értékelés: 4/5

 

Flóra Z.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A zselés termék használata nagyon egyszerű és a végeredmény egyenletes. Laminált hatású szemöldök a végeredmény, szemceruzával remekül kombinálható. Természetes hatású szemöldök formázó.


Teljes értékelés: 5/5

 

Anna Éva S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Imádtam tesztelni a NYX Control Freak szemöldök gélt. Nagyon szépen és tökéletesen rögzíti a szemöldökszálakat. Csodálatos szemöldököt varázsol. Mindig is erre vágytam. Előnyei: vegan termék. átlátszó. nem tapad. kiválóan fixálja a szemöldököt. szempillára is használható.

Hátrányai: nem tudok ilyet írni.

Szívesen ajánlom minden Nőnek! Nagyon praktikus, könnyű használni és minden női táskában elfér.


Teljes értékelés: 5/5

 

Aletta B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Nekem nagyon tetszik. Szép szemöldököt csinál. Bár, nekem dús a szemöldököm de nagyon szépen kiemeli így is. Sokáig tart (nagyjából 6órát fixen kibírt). Szempillámra még nem használtam, viszont szerintem ott is jó lehet. Árban is nagyon korrekt, biztosan újra fogom venni.


Teljes értékelés: 5/5

 

Dora M.

Tesztelt douglas.hu

Megvagyok elegedve a termekkel, hatasosnak bizonyult a mindennapi hasznalat soran.


A termek atlatszo szinu. Nagyon jol fixal erzem egybol ahogy hasznalom, hogy tartos lesz. A Control Freak elonye szamomra, hogy nagyobb kiszerelesben van es termeszetes hatast erek el vele. Sajnos nincsen finom illata.


Teljes értékelés: 4/5

 

Muzsay B.

Tesztelt douglas.hu

Minőségi termek, örülök hogy kipróbálhattam.


Szerintem minőségi termek. Tartós, könnyű használni. Jó format ad a szemöldöknek. Hamar felviheto és egesznap tart. Ajánlanám bárkinek könnyű szívvel. Lehet le fogom én is cserélni erre a régi termeket amit használtam.


Teljes értékelés: 5/5

 

Fruzsina V.

Tesztelt douglas.hu

Meg vagyok elégedve a termékkel mind hatás, mind tartósság tekintetében.


A NYX Control Freak szemöldökzselé tökéletes termék a hétköznapokra mindenkinek, aki szeretné szépen, egységesre kialakítva tartani a szemöldökét, fixálni azt és rendezettebbé tenni. A Clear árnyalat, amit én használtam, kifejezetten előnyös, hiszen minden szemöldökárnyalathoz tökéletes és mind egyéb más állagú szemöldöktermékek felé, mind magában is alkalmazható. A kefe kialakítása szintén a tökéletes forma és méret számomra, gyorsan lehet vele dolgozni, de az elkeskenyedő végnek hála azért a precizitás is kivitelezhető vele.


Teljes értékelés: 5/5

 

Tímea F.

Tesztelt douglas.hu

Nekem nagyon bevált, én ajánlom a terméket.


Lehetőségem nyílt tesztelni ezt NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gélt és Szemöldök zselét.

Számomra pozitív volt, sokáig tartó nem olvadt le rólam, és a rakoncátlan szemöldök szálaimat a helyén tartotta. Hatása hosszantartó az állaga az jó, az illata kellemes.A használata egyszerű, hamar megszáradt. Annyi a hátránya szerintem, hogy keveset vesz fel a termék és többször kellett átkenni. De összességében ez egy szuper termék, jó minőségű én ajánlom! :)


Teljes értékelés: 5/5

 

Lilla J.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon szuper termék, könnyű és gyors a használata, azonban nem volt számomra túl tartós. Ez az egyetlen negatívum a termék mellett, egyébként beépítettem a hétköznapi sminkrutinomba.


Nagyon könnyen és gyorsan lehet bánni a termékkel, szuper jól be tudtam építeni a hétköznapi sminkelési rutinomba. Az egyetlen negatívum a termékkel szemben, hogy nem túl tartós a végeredmény.


Teljes értékelés: 3/5

 

Katalin F.

Tesztelt douglas.hu

Nekem nagy kedvenc lett a szemöldök zselé:)


Kerestem valami hasonlót, mint a szemöldök szappanok, csak kevésbé "ragacsos" állagut, és sikerült is megtalálnom. Eléggé kuszák a szemöldök szálaim, és a zselével sikerül "helyretenni őket. Egy negatívumot tudok felsorolni, hogy nem elég tartós, de lehet csak az erős szemöldök szálaim miatt.


Teljes értékelés: 4/5

 

Eszter C.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon megszerettem a terméket. Mind lakossági, mind pedig profi szinten megállja a helyét véleményem szerint.


Viszonylag sok fajta szemöldök zselét próbáltam már, emiatt elég kritikus vagyok az ilyen termékekkel. Nagyon kellemes csalódás volt ez a nyx szemöldök fixáló mert amellett, hogy könnyű a felvitele egész nap kitart. Beton biztonsan fixálja a szálakat és nem hagy nyomot. A színe áttetsző, géles állaga van. A hatása nagyon természetes de nem szabad belőle sokat feltenni mert akkor túlságosan elnehezíti a szálakat. Önmagában is tökéletes, de akár más szemöldökformázótermékkel (por, ceruza, gél) kombinálva is működik. Magamon illetve a vendégeimen is alkalmaztam és ők is nagyon pozitívan nyilatkoztak róla. Lakossági szinten és profi sminkes készletben is megállja a helyét. Egészen biztos, hogy alap kelléke lesz ezentúl a sminkes táskámnak.


Teljes értékelés: 5/5

 

Friderika F.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon különleges hatást kelt, teljes mértékben elégedett vagyok ezzel a szemöldök zselével.


NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel - Szemöldök zselé 9 g Teszteltem, nagyon különleges hatást kelt, igazán extravagáns, nagyon egyszerű alkalmazni és nagyon tartós.


Teljes értékelés: 5/5

 

Ildikó F. B.

Tesztelt douglas.hu

Fantasztikus termèk nagyon megszerettem .


Átlátszó ès tökèletes nagyon termèszetes az eredmèny vele imádom könnyen hasznàlhato a sietős reggeleken is nem mozdul el jó textúra nagyon megszerettem bele èpült a napi rutinomba


Teljes értékelés: 5/5

 

Imola M.

Tesztelt douglas.hu

A termékkel elégedett voltam, tetszik a csomagolás és a használata is egyszerű. Szerintem a későbbiekben is használni fogom.


NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel - Szemöldök zselét 9 g kiszerelésben próbáltam ki. Tetszett, a hosszú spirállal könnyen formázható a szemöldök. (akár szempilla is) tetszik, hogy az applikátor nem tocsog a zselében, így szép, vékony rétegben kerül a termék a szőrszálakra is. Számomra az eredmény természetes és ápolt hatást kölcsönöz. Szép a csomagolás is, nincsen felesleges csomagolóanyaga, ami nálam nagy pozitívum. Elégetett vagyok a termékkel, egyetlen kétségem a tartósságában maradt, hogy egy hosszú nap végére talán enged a tartásából, nem fixál erősen.


Teljes értékelés: 4/5

 

Fruzsina G.

Tesztelt douglas.hu

Szerintem szuper termek, probaltam mar hozza hasonlot de ot csak ajanlani tudom! Mar 3 ismerosom is beszerezte :)


Hatranya egyaltalan nincsen! Csak ajanlani tudom, eddig ez a legjobb termek amit probaltam. Egyaltalan nem ragad es pont ugy jo ahogy van! Bar nekem nem lett a favorit mert ennel a masik meg brutalisabb! De persze ezzel nem azt mondom hogy ez a termek nem jo mert o is ott van a toppon!


Teljes értékelés: 5/5

 

Noémi B.

Tesztelt douglas.hu

Ajánlom! Nagyon jó termék, megkönnyíti a mindennapjaimat, nem kell mellé szemöldök port használnom.


Nagyon jó termék. Nagyon jó volument ad a szemöldöknek. Nekem nagyon hiányos a szemöldököm, ezért ez különösen jó. Könnyű vele dolgozni, praktikus, el fér mindenhol. Köszönöm a lehetőséget hogy kipróbálhattam!


Teljes értékelés: 5/5

 

Laura C.

Tesztelt douglas.hu

A NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel - Szemöldök zselé 9 g tökéletes választás a mindennapokra.


A NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel - Szemöldök zselé 9 g lett a legújabb kedvencem. Imádom, nem túlzó, nem ragacsos, és egész nap tart. Színtelen.


Teljes értékelés: 5/5

 

Viktória P.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon pozitívak a tapasztalataim. Először úgy éreztem nem visz fel a fej elég zselét ám nagyon kis mennyiségű is eléri a hatását ami ritka az ilyen szemöldök formazoknál.


Előnye a terméknek, hogy kis mennyiség is elég, nem ragad, nincs szaga, a feje nagyon jól formáz, könnyű a használata. Hátrányként Nwm tudok megemlíteni semmit. Én nagyon elégedett vagyok a termékkel kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom aki egy kis formát szeretne vagy dusabbá szeretné varázsolni a szemöldökét.


Teljes értékelés: 5/5

 

Szófia C.

Tesztelt Notino.hu

CLEAR ez egy atlatszo formula,hihetetlen hogy eddig akarmilyen szemoldokfixalot hasznaltam, a nap kozepere mar nem tartott semmit, de ez a fixalo ez egyszeruen furdesig tartja a szemoldokomet es egesz nap nem kell vele semmit sem csinalnom.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Vanessza N. N.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon könnyű használni, viszont használat után kicsit nyálkás érzést ad ami nem szárad meg. A szemöldököm nagyon dús nem tudja annyira látványosan megformázni ès úgy tartani de természetes hatást nyújt.


Összesített értékelés: 3/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 3/5

Eredménnyel való elégedettség: 3/5

 

Dorina K.

Tesztelt Notino.hu

A NYX szemöldök zseléjének kiszerelése nagyon szimpatikus számomra, mert szinte teljesen úgy néz ki, mint egy szempillaspirál. Megfelelően elvégzi a dolgát, nincs kellemetlen szaga és tetszik, hogy átlátszó. Könnyű vele dolgozni és tökéletesen megtartja a szemöldököm szálait abba az irányba, amelyikbe szeretném beállítani.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 4/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Zsófia S.

Tesztelt Notino.hu

Szépen megformázta a szemöldökömet, egyszerű volt a használata. Könnyen tudtam kombinálni a NYX Professional Makeup Thick It Stick It! Brow Gel termékkel is. Valakinek fontos szempont vásárláskor: vegán termék ;)


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 4/5

 

Kíra A.

Tesztelt Notino.hu

Véleményem szerint az arc legmeghatározóbb eleme a szemöldök, ezért is fontos, hogy megfelelően, de mégis diszkréten formázzuk a sminkelésünk során. Lehetőségem nyílt tesztelni a NYX Control Freak Eye Brow Gel termékét, amely felülmúlta az elvárásaimat.

A termék fő jellemzője és egyben pozitív előnye az, hogy megfelelően fixálja a szemöldököt a formázás után, hisz használhatjuk más termékekkel együtt, mint például szemöldökceruza, szemöldökpúder stb., hatalmas előnye, hogy nem tapad és kitart egy egész napon át! Teljes szívemből és őszintén ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki szereti, ha szemöldöke diszkréten formázott és tartós! Alkalmazását tekintve rettentően egyszerű, egy spirál applikátorral csak végig kell fésülni a szemöldökünket úgy, ahogy szeretnénk a formáját alakítani.

Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dóra G. N.

Tesztelt Notino.hu

A NYX Professional Makeup Control Freak Eye Brow Gel - Szemöldök zselé 9 g egy àtlátszó, víztiszta gél amit önmagában illetve más termékekkel pl.: ceruzával, pomádéval, porokkal kombinálva is kitűnően lehet használni mivel azokat kitűnően fixálja. Én legjobban úgy szeretem használni, hogy ceruzával kitöltöm a szemöldököm hiányos részeit majd a géllel a megfelő formára fésülöm a szálakat. Sokkal tartósabb a szemöldökceruza is ha ezzel a géllel kombinálom. Szép természetes hatást lehet elérni vele. Előnyei: fixálja a makeupot és természetes hatást nyújtHátránya: kicsit nehezen veszi fel a kefe az anyagot.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 3/5

Kozmetikai minőség: 4/5

Eredménnyel való elégedettség: 4/5

 

Andrea S.

Tesztelt Notino.hu

Átlátszót volt szerencsém kipróbálni. Ez alá bármilyen színű ceruzát, szemhéjpúder lehet feltenni. Gyönyörű tekintetet biztosít.

Bármelyik korosztálynak ajánlom.

Egész napra tökéletes kiegészítője a sminknek.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Edina R.

Tesztelt Notino.hu

Személyszerint meg voltam elégedve magával a termékkel, a funkcióját jól betölti, viszont nekem nem tetszik benne az, hogy ekkora a keféje, ezzel megnehezíti számomra a felvitelt, mert alapból is vékony vonalú a szemöldököm.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 2/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 4/5

 

Andrea Á. N.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon jól működik, a szemöldököt szépen formázza, egyenletesen lehet felvinni, könnyű és gyors a használata, az ígéretnek megfelelően nem ragad és hosszan tart. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik formára igazítani a szemöldöküket.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Andrea B.

Tesztelt Notino.hu

Alapjáraton elégedett vagyok a termékkel. Szépen lehetett vele dolgozni, én elsőként egy szemöldökceruzával töltöttem ki a szemöldökömet majd jöhetett rá a zselé is. Egy természetes és szép hatást lehetett vele elérni, amely a nap folyamán végig tartós volt.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dorottya C.

Tesztelt Notino.hu

Tökéletes termék! Mindig problémám volt a szemöldököm formázásával, mert elég ritka, de ezzel a termékkel tökéletesen meg tudom formázni, szinte még szemöldökceruzát illetve port sem kell használnom. Remekül rögzíti a szemöldök szálait a helyére, esztétikus és nagyon tartós. Imádom! Napi használatban van.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Csilla V.

Tesztelt Notino.hu

Szemöldök ceruzával használtam, tökéletes, szépen fixál, tartós. Eddig még nem próbáltam ilyen termékeket, de elsőre sikerült szép, formás szemöldököt varázsolni vele, és egesznap tartott.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Adrienn G. L.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon jó termék. Tartós és jól lehet formálni vele a szemöldököt. Hosszantartó teljesítés. Könnyen használható és jó az eredmény. Jól formázza a szemöldököt. És egész nap helyt áll.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Xénia T. K.

Tesztelt Notino.hu

Egyszerű használni, szépen fixálja a szemöldököt, hosszú időre! Tetszik, hogy vegán a termék, kényelmesen lehet viselni, nincs meg azaz érzés, hogy zavarna, amiért az arcomon van :)


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Edina V.

Tesztelt Notino.hu

Szerintem ez az egyik legjobb szemöldök termék tartos rendesen megtartja a szöldök formáját és szep íveket lehet vele készíteni és a végeredmény nagyon jo. 10/10es termék.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dalma K.

Tesztelt Notino.hu

Mikor kipróbáltam a terméket, sajnos azt vettem észre, hogy alig látszik különbség a szemöldököm alap állapota és a termék utáni használat között. Sok idő volt, mire megszáradt, viszont ami pozitív, hogy utána szépen fel lehet vinni rá a szemöldökport. A szemöldökzselé és a szemöldökpor együttes használatával egy szép eredményt lehet elérni, azonban nem ad annyival többet, hogy újravegyem a gélt.


Összesített értékelés: 3/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 3/5

Eredménnyel való elégedettség: 3/5

 

Kitti V. V.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon megvoltam elégedve a szemöldök zselével. Könnyen, és gyorsan használható. Utazás közben autóban is kényelmesen tudtam használni aminek nagyon örültem. Az állaga is tökéletes. A szemöldököm szép és rendezett volt. Reggeltől estig jól tartott, nem kellet másodszor kenni. A kefe is puha, és rugalmas, kényelmes használni. Bárkinek ajánlom akinek a szemöldöke kusza és rendezettnek szeretné látni.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Fanni B.

Tesztelt Notino.hu

Jó kis termék a NYX Control Freak-je. Szépen tudom vele formázni a szemöldökömet, utána nem ragad és nem is áll össze. Az egyetlen hátránya,hogy néha kicsit túl sok kerül a szemöldök szálakra és így pici fehér nyomot hagy maga után. Ezt nyilván könnyű orvosolni, de jobb lenne ha nem lenne, ha már színtelennek van hirdetve.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 4/5

Eredménnyel való elégedettség: 3/5

 

Zsófia K. K.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon jó állagú. A termék szépen eldolgozza a szemöldök szálakat. Gyorsan szárad, nem hagy ragacsos érzetet. Könnyen használható. Hátránya nem volt részemről a terméknek.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Fanni K.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon szuper termék, egyszerű alkalmazni. Rendkívül tartós, még a nap végén is rendezetten tartja a szemöldököm. Kiváló minőségű termék. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, mindenképp újravásárolom a későbbiekben.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

HASONLÓ TERMÉKEK:

bottom of page