top of page

NYX Professional Makeup The Brow Glue - Szemöldök gél 15 ml

ÁTFOGÓ ÉRTÉKELÉS 4,6/5 (39 FELÜLVIZSGÁLAT)


 

NYX Professional Makeup The Brow Glue - Szemöldök gél 15 ml





- formázza, és hosszantartóan fixálja a szemöldököt

- átlátszó színének köszönhetően bárki használhatja

- természetes hatású finist biztosít

- gyorsan, egyszerűen felvihető

- precíz kerek sörtéjű kefe

- 16 órán át tartó hatású









TERMÉKLEÍRÁS:

Azt szeretnéd, hogy a szemöldököd ápoltnak tűnjön, és bármilyen stílusban formás maradjon egész nap? Nincs mit! NYX professzionális smink A Brow Glue gondoskodik erről. Kerek felvitelének és hajformázó keféjének köszönhetően segíti az egyes szemöldökszőrzetek ápolását és felemelését, miközben megbízhatóan rögzíti őket ebben a formában akár 16 órán keresztül. Száradás után ez a vízálló gél átlátszó és nem ragadós marad, nem morzsolódik és nem tapad sehova.

​Ragaszd a szemöldöködre! Az 1. azonnali szemöldökformázónk akár 16H extrém tartással. Átlátszó, pelyhesedésálló, és nem ragadósan szárad meg, természetes végeredménnyel! A határtalan szemöldök-emelő tekintetekért.


FORMÁZZA, ÉS HOSSZANTARTÓAN FIXÁLJA

A SZEMÖLDÖKÖT




Használata:

Formázza szemöldökét és rögzítse a helyére a The Brow Glue és a spoole applikátor segítségével. Pro-Tipp: a laminált megjelenés eléréséhez fésülje szemöldökét felfelé irányuló, felemelt mozdulattal. Ezután töltse ki a ritkás területeket egy szemöldöktermékkel.




AZ ÖN VÉLEMÉNYEI:

 

Enikő C.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Bombabiztos erősen tartja egész nap a szemöldököt, a kis kefèjèvel könnyen lehet formázni. Kicsi ragacsos érzetet ad viszont számomra nem zavaró. Átlátszó árnyalatot próbáltam.


Teljes értékelés: 5/5

 

Judit N.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Tényleg olyan, mint egy glue, nagyon imádom. Nagyon egyszerű használni és nagyon szuper laminált hatást lehet vele elérni. A keféje nekem kicsit túl pici, de ezt leszámítva nagyon szuper termék. Egész nap tart. Ha alá teszek ceruzát, azt sajnos elkeni, de egyszerűen megoldható, vettem egy NYX liquid szemöldök filcet es azzal töltöm ki utólag a szemöldököm.


Teljes értékelés: 4/5

 

Flóra Z.

Tesztelt ekozmetikum.hu

A termék tényleg nagyon tartós és a használata se nehéz, viszont szerintem a keféje lehetne picit nagyobb. A kis kefével a szemöldök formázás nagyon pontos precíz munkát igényel viszont a végeredmény is nagyon szép szemöldököt biztosít, szinte minden szemöldök szálat be lehet állítani vele.


Teljes értékelés: 4/5

 

Anna Éva S.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Most először használtam ilyen terméket. Nagyon szépen formázza a szemöldököt. Az eredmény kiváló. Számomra tökéletes termék. Használata nagyon kényelmes. Szemöldök laminálás könnyen és egyszerűen elérhető otthon is.

Előnyei:formázza és hosszantartóan fixálja a szemöldököt. egyszerűen felvihető. precíz kerek sörtéjű kefe. átlátszó.

Hátránya: nem tudok ilyet írni.

Ezt a terméket is szívesen ajánlom minden Nőnek! Praktikus és minden női táskában elfér.

Köszönöm szépen mégegyszer, hogy tesztelhettem ezt a két kiváló terméket. Remélem lesz majd még lehetőségem ilyen és hasonló termékek tesztelésére! :)


Teljes értékelés: 5/5

 

Aletta B.

Tesztelt ekozmetikum.hu

Egyszerűen imádom! Annyi szemöldök zselét próbáltam már és ez a termék mindent visz. Az amúgyis dús szemöldökömet olyan szépen kiemeli. Egész nap bírja a szemöldököm. Az is nagyon tetszik, hogy átlátszó illetve nem kell rengeteg terméket raknom a szemöldökömre, így egy nagyon szép, természetes hatást ad. Biztosan újra fogom venni.


Teljes értékelés: 5/5

 

Dora M.

Tesztelt douglas.hu

Tetszenek a termekek, ha kifejezetten finom illatuk lenne sokat dobna rajtuk. A tartossaggal megvagyok elegedve.


A Glue pedig a nevebol adodoan is erzekelheto, hogy kicsit ragacsos erzest ad felkenve, viszont extran tartos. Az illata mindket termeknek picit fura, nem mondanam kellemetlennek de nincsen kifejezetten finom illata. A kiszereles nem tul nagy, kifejezetten pici.


Teljes értékelés: 5/5

 

Muzsay B.

Tesztelt douglas.hu

Meglepett az eredmény, jó termek, határozottan ajánlom .


Először bizonytalan voltam, hogy milyen hatékonysága lesz. De kellemes csalódás. Tényleg jól használható, könnyed, nem ragad, bár eleinte nem vittem del könnyen hamar bele lehet tanulni és jól formáz.


Teljes értékelés: 5/5

 

Fruzsina V.

Tesztelt douglas.hu

Várakozáson felül teljesített és imádom!


A NYX The Brow Glue az első ilyen jellegű termék, amit kipróbáltam. Már első alkalommal levett a lábamról, aztán a tesztelgetés során vittem fel belőle többet, kevesebbet, próbálgattam többféleképpen, de a végeredmény mindig bombabiztos volt és nagyon precíz. Rendesen “megkeményíti” a szemöldököt és úgy tartja aztán lerobbanthatatlanul egész nap. Míg a sima gél az azért nem egy nagyon szilárd dolog, ez igen és ez nekem kifejezetten tetszik benne. Imádtam a pici kefét, amivel precízen lehet felvinni és eloszlatni a terméket és kellően kemény/merev volt ahhoz, hogy fésüljem és irányba igazítsam vele a szemöldökszálakat. Nálam ez lett most az abszolút kedvenc szemöldökformázási termék és a napi rutin részévé vált a használata (pedig előtte sokszor kimaradt ez a lépés).


Teljes értékelés: 5/5

 

Tímea F.

Tesztelt douglas.hu

Nekem nagyon bevált, én ajánlom a terméket.


Számomra ez a termék pozitív csalódás volt, korábban nem használtam ilyen szemöldök gélt ami kicsit masszívabb. De a NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gél 15 ml, nagyon jól vizsgázott nálam. Rendezte és trendivé tette a szemöldöm, és könnyen formálható lett. A Halloweeni sminkemhez is ezt használtam. Én ajánlom és használni is fogom később is! :)


Teljes értékelés: 5/5

 

Lilla J.

Tesztelt douglas.hu

Életemben nem használtam még ilyen jó szemöldök formázó terméket!


Ez a termék messze magasan a legjobb szemöldök gél, amit valaha használtam! Iszonyatosan jól fixálja a szemöldök szálakat, laminált hatást lehet elérni vele egy szempillantás alatt. Nagyon könnyű a termék használata, a kis mérete miatt könnyen magammal vihetem akárhova. Imádom!!


Teljes értékelés: 5/5

 

Katalin F.

Tesztelt douglas.hu

Sajnos nekem nem vált be az erős ragacsossága miatt.


Számomra nagyon erős ragasztó állaga van, és a "száradása" után is megmarad a ragacsossága. Viszont tartósabb, mint az Eye Brow Gel. Nekem sajnos nem vált be. :(


Teljes értékelés: 3/5

 

Eszter C.

Tesztelt douglas.hu

Kettős érzéseim vannak a termékkel kapcsolatban. A tesztelés során sok meglepő dolog történt.


Kettős érzéseim vannak a termékkel kapcsolatban. A tesztelés során sok meglepő dolog történt. Nagyon bizakodó voltam mert a másik nyx szemöldök fixáló (control freak) nagyon bevált, ehhez is nagy reményeket fűztem. A termék összetevőlistájában szerepel a glicerin ami a legtöbb szemöldök szappan/zselé ,hatóanyaga” így nem aggódtam az elején. Sajnos azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket…a mennyiség elég apró, a kefe viszont szerintem nagyon sok anyagot felvesz.Emiatt mivel szinte lehetetlen vele vékonyan dolgozni, túlságosan ragad és összetapasztja a szálakat ami természetellenes hatást kelt. Ha csak 1-1 kósza szálat kell vele megigazítani akkor talán működhet, de az általam kedvelt ,,felfésült” hatású végeredményhez sajnos nem működik.


Teljes értékelés: 3/5

 

Friderika F.

Tesztelt douglas.hu

Kicsit ragacsos, kemény lett tőle a szemöldököm, viszont nagyon tartós.


NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gél 15 ml Teszteltem, nekem ez a termék kissé ragacsos volt, illetve kemény lett tőle a szemöldököm, használata egyszerű, illetve tartós is. Szép extra hatást kelt, leginkább buliba használnám.


Teljes értékelés: 4/5

 

Ildikó F. B.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon jó ès könnyen hasznàlható.nagyon jó a formuka.


Àtlátszó

Nagyon tetszett a termèk újra vásárolom könnyű gyors szèp vègeredmèny. Pont amit kerestem .nem mozdult el könnyen hasznàlható.sietős reggelekre is jó.


Teljes értékelés: 5/5

 

Imola M.

Tesztelt douglas.hu

A termék nem igazán győzött meg, számomra nem vált be a kis fej és a sűrű gél. A csomagolás és a külseje is “gagyi” hatást kelt.


NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gélt 15 ml kiszerelésben próbáltam ki. Számomra a mindennapi smink és megjelenés részét képezik a szemöldökformázók. Jelenleg másik máskáét használtam, de a kis fej és a sűrű állaga a terméknek nem győzött meg a váltásról. Szerintem a megjelenése nem kölcsönzi a minőséget, számomra lehetne igényesebb, letisztultabb a külső is, úgy talán jobban meggyőzött volna. A boltban nem hiszem, hogy megvenném.


Teljes értékelés: 2/5

 

Fruzsina G.

Tesztelt douglas.hu

A legujabb kedvencem ot mindig ujra fogom venni❤️


Nekem o a masiktol is jobban teli talalat, tokeletesen tudom megcsinalni vele a szemoldokomet! Szinten ajanlottam is par baratnomnek akik azonnal beszereztek! Tokeletes es nagyon szeretem hogy praktikus es nem ragad! Szepen szarad!


Teljes értékelés: 5/5

 

Noémi B.

Tesztelt douglas.hu

Ajánlom! Nagyon jó termék, megkönnyíti a mindennapjaimat, nem kell mellé szemöldök port használnom.


Különösen tetszik, sokkal erősebb mint a szemöldök gél. Használtam már hasonló terméket és egyik sem volt ilyen jó. A tartóssága meg elképesztő. Olyan mintha laminálva lenne a szemöldököm használat után! Valóban nem használtam még ilyen jó szemöldök zselét! Nagyon ajánlom ezt a terméket mindenkinek, csodákat tud művelni! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy kipróbálhattam!


Teljes értékelés: 5/5

 

Laura C.

Tesztelt douglas.hu

Kicsit túl ragacsos hatást kelt számomra.


A NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gél 15 mlszámomra túlzottan szemöldök laminálás hatást kelt, olyan, mintha konkrétan ragasztó lenne a szemöldökömön.


Teljes értékelés: 3/5

 

Viktória P.

Tesztelt douglas.hu

Nagyon tetszik a termek, megvagyok vele elégedve.


Előnye, hogy kis helyen is elfér és könnyű használni. Hátránya talán az, hogy nekem kicsit ragad, kicsit sűrűbb a termek állaga, illetve akinek hosszú körme van lehet nehezebb a használata. Eleinte nekem érdekes volt a tubus alakja de ez egyáltalán nem befolyásolja a termek minőséget.


Teljes értékelés: 4/5

 

Szófia C.

Tesztelt Notino.hu

Transparent volt mar tobb szemoldokliftingelesem,de tudom,hogy az mennyire karos a szemoldokomnek es nagyon orulok,hogy kiprobalhattam ezt mert ezzel a termekkel ugyan olyan hatast tudok elerni ami nagyon jo mert nem mindig van kedvem a liftingelt szemoldokhoz,igy akkor csinalok azt amikor csak szeretnek.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Vanessza N. N.

Tesztelt Notino.hu

Nekem ez a termèk az új kedvencem. Kicsit nehéz hasznalni mert sok anyagot visz fel de nagyon látványos és tökéletes eredmènyt ad. A dús szemöldököt is egyből a helyére teszi. Nagyon komfortos viselni .


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dorina K.

Tesztelt Notino.hu

A NYX szemöldök gélje összességében véve egy remek termék, mert kis méretű, kompakt és tökéletes megoldás a rakoncátlan szemöldök szálakra. Tetszik, hogy átlátszó, nincs kellemetlen szaga és, hogy könnyen elfér a legkisebb táskámban is.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 4/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Zsófia S.

Tesztelt Notino.hu

Biztosan fogok venni, ha kifogy. Könnyen tudtam használni és nem ragadósan száradt meg. Vízálló és nagyon tartós. Egész nap nincs probléma a szemöldökre, csinálj bármit is. Első tesztelésemkor ismertem és szerettem meg ezt a márkát, amikor a NYX Professional Makeup Thick It Stick It! Brow Gel-t próbáltam ki.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Kíra A.

Tesztelt Notino.hu

Egy szó: tökéletes. Véleményem szerint, ezzel az egyetlen szóval jellemezni tudnám a terméket. Hatásait tekintve a legjobb beruházás lehet, hisz laminált hatású szemöldököt érhetünk el vele. Alkalmazásától számítva hosszú ideig a helyén tartja szemöldökünket. Használata roppant egyszerű, a megfelelő irányba fésüljük vele a szemöldökünket, olyanra formázzuk amilyen formát el szeretnénk érni vele és ez a géles állaga miatt teljesíthető. Kerek sörtéjű feje megkönnyíti a felvitelt. Őszintén tudom ajánlani mindenkinek ezt a terméket, aki nagy rajongója a laminált hatású szemöldöknek!

Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dóra G. N.

Tesztelt Notino.hu

A NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gél 15 ml egy enyhén opálos, ragacsos konzisztenciájú szemöldökformázó gél. Szuperül tudom kombinálni a kedvenc szemöldökfilcemmel de önmagában is szívesen használom. Gyönyörű laminált hatású szemöldököt lehet vele elérni és a végeredmény egész nap kitart. Az eddigi legjobb formázó amit eddig használtam. Előnyei: könnyű vele dolgozni, gyönyörű hatást lehet elérni. Hátrányát nem tapasztaltam.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Andrea S.

Tesztelt Notino.hu

Alig vártam hogy kézbe vegyem a terméket.

Tökéletes választás azokra a napokra amikor smink nélkül vagy csak egy laza smink hét használjuk. Átlátszó precíz hatást kölcsönző formula. Mindenképp kötelező darab egy hölgynek korosztálytól függetlenül. Imádom!


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Edina R.

Tesztelt Notino.hu

Nekem ez a termék nagyon tetszik, szuper! 10/10! Könnyű fel inni, szabályozható a mennyiség, nagyon jó a keféje. Nagyon jól fixálja a szemöldököm és dúsabb hatást biztosít, ami nekem nagyon tetszik, mivel nincs dús szemöldököm.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Andrea Á. N.

Tesztelt Notino.hu

Jól működik, a szemöldököt ez is szépen formázza, egyenletesen fel lehet vinni, könnyű és gyors a használata a kefének köszönhetően, az ígéretnek megfelelően nem ragad és hosszan tart, az a szemöldök is a helyén maradt, amelyet a frufru folyamatosan takar. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik formára igazítani a szemöldöküket.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Andrea B.

Tesztelt Notino.hu

A NYX Professional Makeup The Brow Glue Szemöldök gél egy igen erős hatású és tartós végeredményt biztosító termék. Első használatnál személy szerint sikerült sok terméket felvinnem a szemöldökömre, de egyre több alkalmazás után már kitapasztaltam a megfelelő mennyiséget. A használat előtt egy szemöldökceruzát alkalmaztam, de volt olyan nap, hogy szimplán egy natúr finishre vágytam, így ekkor csak a géllel tereltem helyére a rakoncátlan szálakat.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dorottya C.

Tesztelt Notino.hu

Tökéletes termék! Mindig problémám volt a szemöldököm formázásával, mert elég ritka, de ezzel a termékkel tökéletesen meg tudom formázni, szinte még szemöldökceruzát illetve port sem kell használnom. Remekül rögzíti a szemöldök szálait a helyére, esztétikus és nagyon tartós. Imádom! Napi használatban van.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Csilla V.

Tesztelt Notino.hu

Szemöldök ceruzával használtam, tökéletes, szépen fixál, tartós. Eddig még nem próbáltam ilyen termékeket, de elsőre sikerült szép, formás szemöldököt varázsolni vele, és egesznap tartott.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Adrienn G. L.

Tesztelt Notino.hu

Nagyon jó termék. Könnyű használni és remek eredményt lehet elérni vele. Nagyon szépen lehet dolgozni a termékkel. Tartós és hosszantartó eredményt ér el. Hasznos termék a mindennapi viselethez.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Xénia T. K.

Tesztelt Notino.hu

Formázza, és hosszantartóan fixálja a szemöldököt, gyorsan és egyszerűen felvihető, tetszik a keféje, és szerintem az is nagyon jó benne, hogy átlátszó, így bárki használhatja!


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Edina V.

Tesztelt Notino.hu

Szerintem ez az egyik legjobb szemöldök termék tartos rendesen megtartja a szöldök formáját és szép íveket lehet vele készíteni és a vegeredmény isteni. 10/10es termék.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Dalma K.

Tesztelt Notino.hu

A brow glue használata nagyon egyszerű, viszont nem szabad túl sok terméket felvinni belőle, mert könnyen összetapadhat tőle a szemöldök. Ha keveset teszünk fel belőle a szemöldökre, az is bőven elég és nagyon tartósan a helyén tartja a szálakat. Egyszerű volt a gél után szemöldökport tenni a szemöldökömre, és egy tökéletes hatást érhetünk el vele. Összességében bátran ajánlom mindenkinek, akinek általában össze-vissza áll a szemöldöke és egy szép, tartós formát szeretne elérni, :)


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Kitti V. V.

Tesztelt Notino.hu

Ezzel a termékkel is megvagyok elégedve. Tartossága is tökéletes. Reggeltől estig a szemöldököm szép volt. Jó hogy a kefe pici és pont csak a szemöldökömet kenem vele és a bőrömet nem. Kétszer elég végig húzni a szemöldökön hogy jól tartson mert ha többször akkor az már soknak érződik és be keményedik száradás után a szemöldök. Megvagyok a termékkel elégedve. Praktikus a mérete, kis neszesszerben is kényelmesen elfér.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Fanni B.

Tesztelt Notino.hu

Ez az egyel erősebb változata a NYX szemöldökformázóinak. Az applikátor elég kicsi, úgyhogy picit nehezebb vele dolgozni, de nem hagy maga után fehér nyomokat a másikkal ellentétben. Azt vettem észre, hogy tartós is az állaga a hajlakkra emlékeztet.


Összesített értékelés: 4/5

Alkalmazás egyszerűsége: 3/5

Kozmetikai minőség: 4/5

Eredménnyel való elégedettség: 4/5

 

Zsófia K. K.

Tesztelt Notino.hu

Kicsi és praktikus. A termék jó minőségű. Az állaga ellenére nem hagy ragacsos érzetet a szemöldökön. Mivel kicsi így bármikor magunkkal lehet vinni. Könnyed gyors száradás.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

Fanni K.

Tesztelt Notino.hu

Egyszerű alkalmazni, rendkívül tartós, még a nap végén is rendezetten tartja a szemöldököm. Kiváló minőségű termék. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, mindenképp újravásárolom a későbbiekben.


Összesített értékelés: 5/5

Alkalmazás egyszerűsége: 5/5

Kozmetikai minőség: 5/5

Eredménnyel való elégedettség: 5/5

 

HASONLÓ TERMÉKEK:

bottom of page